Wat is Soesjes Met Slagroom?

Soesjes Met Slagroom is een theaterproductiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kindervoorstellingen voor peuters en kleuters (2 t/m 7 jaar).

U kunt bij ons terecht voor bestaande voorstellingen, maar ook zijn wij bereid om een stuk naar uw wensen te schrijven. Naast complete voorstellingen zijn wij ook in te huren voor bijvoorbeeld een ludieke opening, het opleuken van een zoveel-jarig-bestaan of een muzikale verzorging van receptie/bijeenkomst.

Daarnaast kunt u Floris Meerveld inhuren als "event-manager". Dit houdt in dat hij samen met uw organisatie (school/bedrijf/opvang) een gevarieerd programma in elkaar gaat zetten, waarbij er veel mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan muziek/dramalessen voor de gehele school, een entertainer/zanger op een bedrijfsfeest of externe faciliteiten die door hem worden aangedragen.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om kerkdiensten te boeken. Dit kan een kinderthemadienst zijn of bijvoorbeeld POP-liedjes met een Christelijke boodschap. In overleg is veel mogelijk. Neem gerust contact op via onderstaande knop of ga naar BOEK ONS NU!


Wie zijn Bob en Bella?

Bob en Bella zijn Floris Meerveld en Hettie Riezebos. Zij zijn/waren beiden, naast hun theaterwerkzaamheden, werkzaam in het basisonderwijs. Hierdoor behouden zij het contact met de kinderen en kunnen zij inspelen op hun belevingswereld. Zij zijn gespecialiseerd in het spelen voor peuters, kleuters en kinderen uit het speciaal basisonderwijs. Hettie heeft een basisopleiding als clown gevolgd en Floris is zeer ervaren in het spelen van meeleeftheater en bespeelt meerdere instrumenten..

Door het interactieve spel kunnen zij goed inspelen op de reacties van de kinderen en ontstaat er een gevoel van veiligheid, waardoor de kinderen optimaal kunnen genieten. Bij Soesjes Met Slagroom staan aandacht, liefdevol contact en vrolijkheid centraal in hun voorstellingen! Zij worden ook wel "meesters in de eenvoud" genoemd.