Workshop "Schrijf je eigen lied!"

Sinds 1 februari 2019 kunt u via Soesjes Met Slagroom ook een muzikale workshop boeken. Deze kan ingezet worden voor leerlingen, leerkrachten of een bedrijfsteam.

Hoe gaaf is het als je zelf een lied schrijft en dat het dan ook nog wordt opgenomen?

De deelnemers schrijven hun eigen tekst op een bestaande melodie of componeren zelf eerst de muziek. Daarnaast kunnen diegene die dat willen en kunnen, ook zelf de muziek produceren/inspelen. Er kan uit verschillende muziekstijlen worden gekozen. Het lied kan een resultaat zijn van een individu, een paar kinderen/volwassenen of de hele groep; denk aan een(nieuw) schoollied of een afscheidslied voor een leerkracht/werknemer! Afhankelijk van de beschikbare tijd, de groep en het budget van de school/organisatie zijn er veel mogelijkheden. Ik ga graag ingesprek voor een programma opmaat.

Floris Meerveld 0652521650

Pubquiz!

Altijd al je eigen Pubquiz willen organiseren, maar geen idee welke vragen je moet stellen en hoe je dat gaat presenteren?

Soesjes Met Slagroom heeft voor u een kant-en-klare pubquiz, die zelfs op maat kan worden aangepast. Wij leveren u 2 presentatoren die de gehele avond organiseren. Binnenkort meer informatie hierover, maar de pubquiz is nu al te boeken!