Wat is Soesjes Met Slagroom?

Soesjes Met Slagroom is een theaterproductiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kindervoorstellingen voor peuters en kleuters (2 t/m 7 jaar).

U kunt bij ons terecht voor bestaande voorstellingen, maar ook zijn wij bereid om een stuk naar uw wensen te schrijven. Naast complete voorstellingen zijn wij ook in te huren voor bijvoorbeeld een ludieke opening, het opleuken van een zoveel-jarig-bestaan of een muzikale verzorging van receptie/bijeenkomst.

Daarnaast kunt u Floris Meerveld inhuren als "event-manager". Dit houdt in dat hij samen met uw organisatie (school/bedrijf/opvang) een gevarieerd programma in elkaar gaat zetten, waarbij er veel mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan muziek/dramalessen voor de gehele school, een entertainer/zanger op een bedrijfsfeest of externe faciliteiten die door hem worden aangedragen.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om kerkdiensten te boeken. Dit kan een kinderthemadienst zijn of bijvoorbeeld POP-liedjes met een Christelijke boodschap. In overleg is veel mogelijk. Neem gerust contact op via email of telefoon.

Aanbod:

- Voorstellingen van Bob en Bella voor peuters/kleuters/speciaal basisonderwijs

- Opening/afsluiting/entertainment tijdens feest
Nu ook een kant-en-klare Pubquiz!

- Workshop "Schrijf je eigen lied!"

- Kerkdienst/Vakantiebijbelfeest