De voorstellingen van Bob en Bella zijn te boeken op maandag t/m zaterdag (overdag).
In overleg is het soms mogelijk om ons voor een avond te boeken of op een zondag.

Wie zijn Bob en Bella?

Bob en Bella zijn Floris Meerveld en Hettie Riezebos. Zij zijn/waren beiden, naast hun theaterwerkzaamheden, werkzaam in het basisonderwijs. Hierdoor behouden zij het contact met de kinderen en kunnen zij inspelen op hun belevingswereld. Zij zijn gespecialiseerd in het spelen voor peuters, kleuters en kinderen uit het speciaal basisonderwijs. Hettie heeft een basisopleiding als clown gevolgd en Floris is zeer ervaren in het spelen van meeleeftheater en bespeelt meerdere instrumenten..

Door het interactieve spel kunnen zij goed inspelen op de reacties van de kinderen en ontstaat er een gevoel van veiligheid, waardoor de kinderen optimaal kunnen genieten. Bij Soesjes Met Slagroom staan aandacht, liefdevol contact en vrolijkheid centraal in hun voorstellingen!
Zij worden ook wel "meesters in de eenvoud" genoemd.

Bob en Bella

maken muziek!


Bob en Bella maken muziek! is een interactieve voorstelling waarbij het vooral draait om muziek, zang en plezier.

Bob is een vrolijke muzikant die erg blij is met de gitaar die hij van zijn opa heeft gekregen. Hij ontvangt de kinderen in de speelruimte en zet hen op de goede plek. Vervolgens speelt hij enkele bekende kinderliedjes en nodigt de kinderen uit om mee te zingen. Ook zal Bob de kinderen een lied aanleren over Bob en Bella. Dan verschijnt Bella ineens op het podium en haalt grapjes uit met Bob, tot groot plezier van de kinderen.

Samen maken Bob en Bella er een feest van met slingers en ballonnen. Ook komen er nog meer instrumenten langs, waarop vrolijke liedjes gespeeld worden. Tijdens het zingen en lachen mag er ook gedanst worden. Aan het eind worden de kinderen uitgenodigd om op de meegebrachte trommeltjes te spelen en krijgen de kinderen een leuke verrassing mee naar huis!

Zing mee met

Bob en Bella!


Zing mee met Bob en Bella! is als peutervariant op Bob en Bella maken muziek! tot stand gekomen en is toen zijn eigen leven gaan leiden.

Tijdens deze voorstelling komen er veel kinderliedjes uit grootmoederstijd naar voren en mogen de kinderen actief deelnemen aan het spel. o.a. "Rijden in een wagentje", "Hij veegt de vloer" (Opa Bakkebaard) komen langs.

Zing mee met Bob en Bella! is ook aan te passen aan uw wensen, zodat u of de kinderen deels zelf de liedjes kunnen kiezen.

Bob en Bella

gaan op reis!


Bob en Bella gaan op reis!, wie gaat er met ons mee? Samen bekijken we de wereldbol. Wordt het China, Spanje, Griekenland of toch alle drie?

Het wordt in ieder geval een grappig avontuur, waarin veel gebeurt en natuurlijk worden de kinderen van harte uitgenodigd om actief mee te doen. Bob heeft speciaal voor deze show nieuwe liedjes geschreven, die de kinderen zo mee kunnen zingen!

“Bob en Bella gaan op reis!” is een interactieve voorstelling voor de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 van de basisschool en de onderbouw van het speciaal onderwijs. De kinderen maken kennis met een aantal landen en hun gebruiken, ze zullen deze wereldreis nooit meer vergeten.